House of Hera

Maison a la Plage faros Sifnos

Το σπίτι Ήρα των 65 m² στο συγκρότημα είναι εξαιρετικά άνετο, με μεγάλες βεράντες και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Συνιστάται σε οικογένειες, ζευγάρια ή μικρή ομάδα φίλων (έως 7)

Ο Χώρος
Τύπος: Σπίτι
Μέγεθος: 65m2
Φιλοξενούμενοι: 2-7

Υπνοδωμάτια: 2
Κρεβάτια: ένα διπλό κρεβάτι στο ένα δωμάτιο, ένα δεύτερο διπλό κρεβάτι στο δεύτερο δωμάτιο, ένα μονό κρεβάτι και μία κουκέτα (διπλό)
Επιπλέον πληροφορίες
Υπάρχει ένα μίνι μάρκετ σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι σας, όπου μπορείτε να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα υπέροχο πρωινό στη βεράντα σας!

Τα σπίτια είναι διαθέσιμα:

Χαμηλή περίοδος: Από 1 Απριλίου έως 15 Ιουνίου & από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Μεσαία σεζόν: Από 15 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου και από 25 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου

Υψηλή περίοδος: Από 6 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της έγκαιρης κράτησης.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Παροχές

Άνετος εξοπλισμός όλων των δωματίων
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
Δωρεάν Wifi
Δωρεάν στάθμευση
Τηλεόραση

Κλιματιστικό
Ψυγείο
Λευκά Είδη*

*Υπάρχουν σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες σε διάφορα μεγέθη, κουβέρτες και επιπλέον μαξιλάρια στις ντουλάπες και τα λευκά είδη ανανεώνονται κάθε τέσσερις μέρες, την ημέρα του καθαρισμού.

 

Τοποθεσία

Το συγκρότημα βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Φασολούς, εκατό μέτρα από τη θάλασσα. Αυτό το συγκρότημα σπιτιών είναι μια γραφική πινελιά στην περιοχή του Φάρου, στα νότια της Σίφνου.

Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το σπίτι σας στην κεντρική παραλία του Φάρου και στην υπέροχη παραλία του Γλυφού. Μπορείτε να κολυμπήσετε και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης στις μικρές ταβέρνες του χωριού, να απολαύσετε παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα πιάτα και φρέσκο ​​ψάρι.